Mentaalivalmennusta ja ohjelmaa tapahtumaan

YHTEYS -valmennus

Kuinka löydämme yhteyden itseemme? Yhteyden toisiimme? Yhteyden elämään? 

Mitä jos esteenä on lukuisat traumakokemukset, jotka estävät yhteyden syntymisen?

Kaikki puhuvat psykologisesta turvallisuudesta, mutta miten se käytännössä toteutetaan ja mihin sitä tarvitaan?

Emma Jäntti on fasilitaattori, jonka supervoimia on pyskologisen turvallisuuden ja yhteisöllisyyden kokemuksen luominen. Häntä on kutsuttu myös vapautusvalmentajaksi eikä suotta: Emma on onnistunut saamaan sosiaalisista tilanteista koko elämänsä kärsineitä ihmisiä mukaan heittäytymään, tanssimaan, laulamaan ja sitä myöten VAPAUTUMAAN. Hän saa ihmiset päästämään omista peloistaan ja irroittamaan mielen rajoitteista ihmisen iästä, sukupuolesta, kielestä tai kultturitaustoista huolimatta.

MITEN IHMEESSÄ HÄN SEN TEKEE?!?

YHTEYS -valmennuksessa Emma jakaa niitä metodeita, joilla on hän synnyttää psykologisesti turvallisia tiloja, jotka ovat edellytys sille, että ihminen uskaltaa vapaasti ilmaista itseään.
Ja millaisilla keinoilla hän luo aina vaan uudelleen yhteyden entuudestaan täysin tuntemattomien ihmisten kanssa – myös niiden, jotka eivät tavallisesti päästä lähelleen.

Valmennukseen on mahdollista yhdistää taidesisältöinen työpaja, jossa päästään luomaan yhteyttä itseen, työpariin tai tiimiin konkretian muodossa.

emmajäntti-ohjelmaa-juhliin-juontaja-näyttelijä-valmennus

”Osallistuin Emman vetämään Im Pro workshoppiin Tampereella ja ai että oli vapauttava kokemus! Emma loi taidokkaasti turvallisen tilan, jossa tuntui hyvältä heittäytyä tuntemattomaan ja ilmaista itseään vapaasti.

Osallistuin workshoppiin, koska kärsin esiintymisjännityksestä ja ihmisten edessä heittäytyminen pelottaa. Emman luoman turvallisen tilan ansiosta sain kehollisen kokemuksen siitä, että heittäytyminen ihmisten edessä ei olekaan niin vaarallista ja tilanne aina kantaa kun vain luottaa siihen. Vahva suositus Emman valmennuksille, jos vapautuminen peloista turvallisessa tilassa kiinnostaa.”
-Laura Ihatsu, yrittäjä

”I went to a weekend group that Emma hosted and I enjoyed it. I am not good with communication skills and interacting with other people but at the weekend I trusted enough to take a step in and dance with others.”

-John,  Irlannista, 40 vuotias mies koneteknikko