Mentaalivalmennusta ja ohjelmaa tapahtumaan

Kärsitkö esiintymisjännityksestä? Ei hätää, et le yksin! Esiintymisjännitys on itseasiassa hyvin yleinen vaiva. Emma Jäntti pitkän linjan esiintyjä, juontaja nainen ja näyttelijä, joka tunnetaan erityisen hyvin todellista heittiäytymiskykyä vaativista huumori ohjelma -numeroistaan, kuten Sekoileva tarjoilija. Viimeisen 30:nen vuoden aikana Emma on opiskellut erilaisia esiintymistekniikoita, ihmisyyttä ja omassa kokemuksensa pohjalta kehittänyt itse lukuisia menetelmiä, joita hän tarjoaa nyt yritysvalmennusten muodossa.

ONKS PAKKO?! esiintymistaidon valmennus on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka joutuvat esiintymään työssään, vaikka eivät sitä niin haluaisi. Yritysvalmennus tarjoaa yrittäjälle tai yrityksen työntekijöille esiintymistaitoa, taitoja ylittää omat pelkonsa ja sitä kautta saavuttaa paremmin asiakkaita ja markkinointihyötyä. 

Emma on toiminut koko elämänsä ajan lukuisissa eri yhteisöissä. Juontajana ja fasilitaattorina Emma on erikoistunut psykologisen turvallisuuden ja yhteisöllisyyden tunteen synnyttämiseen. Hänen työyhteisövalmennus tarjoaa työkaluja yrityksen tai organisaation työyhteisön yhteishengen parantamiseen.

Tästä osiosta löydät erilaiset koulutukset  mm. esiintymisen, innovoimisen ja toimivan työkulttuurin tueksi.

emmajäntti-ohjelmaa-juhliin-juontaja-näyttelijä-valmennus

ohjelmaa juhliin, ohjelmaa aikuisten juhliin, huumori ohjelmaa juhliin, ohjelmanumero juhliin, hyvä juontaja, tilaa esiintyjä, esiintyjä juhliin, yritysvalmennus, esiintymisjännitys, pikkujouluohjelmaa tampere, ohjelmaa pikkujouluihin, juontaja nainen, työyhteisövalmennus