Mentaalivalmennusta ja ohjelmaa tapahtumaan

ONKS PAKKO

-esiintymisvalmennus tarjoaa psykologisia keinoja esiintymisjännitykseen. Valmennus sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka joutuvat esiintymään työssään, mutta eivät välttämättä sitä haluaisi.

Esiintymisvalmennuksen tavoitteena

on helpottaa tulevia esiintymistilanteita, ja tarjota esimerkiksi kohdennetusti apua siihen, että yrittäjä saa omista esittelytilanteistaan 100% markkinointihyödyn ja tavoittaa näin paremmin asiakkaita. 

Valmennuksen sisältö ja lähestymiskulma rakennetaan Sinun tarpeittesi mukaan, joka kartoitetaan yhteisesti.

Valmennuksen yhteyteen on mahdollista yhdistää työpaja, jossa osallistujat saavat konkreettista tukea esimerkiksi mikrofonin käyttöön tai mielenkiintoisen puheen kirjoittamiseen.

Valmennus on mahdollista toteuttaa myös etänä.

 

Emma Jäntti on esiintymisen monitaituri,

joka kertoo esiintyneensä niin kauan, kun on osannut puhua. Emma teki ensi improvisaatio esiintymisensä vain kolmen vuoden ikäisenä. Ammattiuransa aikana tehtyjä esiintymiskeikkoja on kertynyt pitkälle yli toista tuhatta. Emma aloitti näytelmien kokonaisvaltaisen tuottamisen 8 vuoden ikäisenä ja myyntityön pariin hän paineli 10 vuotiaana kaupatessaan ovelta ovelle WWF:n tuotteita. 14 vuotiaana hänet palkittiin myyntipalkinnolla myytyään ennätysmäärän lehtiä ensimmäisenä työpäivänään.

Sittemmin hän on tehnyt myynti- ja markkinointityötä mm. asiakashankinnan ja useiden eri yritysten tuotteiden sekä palveluiden edustamisen parissa, aina myynnillisten markkinointitekstien kirjoittamisesta lähtien. 

Emma tunnetaan ohjelmanumeroistaan, jotka vaativat todellista rohkeutta ja heittäytymiskykyä, kuten Sekoileva tarjoilija ja Kreisi luennoitsija. Emma on nähty mukana myös Ilmakitaran maailmanmestaruuskisoissa.

Sekoilevana tarjoilijana Emma toimii vuorovaikutuksessa tapahtuman osallistujien kanssa ja saattaa lohkaista mitä älyttömämpiä letkautuksia aivan lähietäisyydeltä täydellä pokerinaamalla. Kuitenkin, myös Emma on joskus kärsinyt esiintymisjännityksestä, erityisesti kun kyseessä on ollut tilanteet, joissa on pitänyt heittäytyä rohkean promoottorin saappaisiin, joka ei saa pelätä asiakkaiden lähestymistä.

Vuosien aikana Emma onkin kehittänyt lukuisia psykologia metodeita, joilla hän ylittää itsensä kerta toisensa jälkeen.  Näiden metodien avulla Emma on rohkaissut ja auttanut myös muita esiintyjiä, myyjiä sekä promoottoreita ylittämään itsensä. 

 

Emma on innostava juontaja ja näyttelijä, jonka ilo tarttuu takuulla myös muihin. Sisällöllinen koulutus on myös samalla viihdyttävä ohjelmanumero.juontaja_työyhteisövalmennus-mentaalivalmentaja-työpaja

”Emma järjesti meille huikean BNI-tilaisuuden, jossa hän jakoi esiintymistaidon saloja. Emma on inspiroiva ja osaa heittäytyä tilanteen vietäväksi. Suosittelen häntä kaikille, jotka haluavat kehittää esiintymistaitojaan! ”

-Heidi Uskaure, yrittäjä, Kuuk.fi

”Emman eläväinen ONKS PAKKO? -valmennus herätteli terveesti miettimään, milloin minä jännitän ja miksi. Emma kertoi avoimesti omaa tarinaansa, mikä teki valmennuksesta ainutlaatuisen. Sain isoimmaksi evääksi Emman valmennuksesta sen, että nykyään mennessäni esiintymään ajattelen, että minä pääsen katsomaan ihmisiä yleisössäni – enkä niinkään, että he kaikki katsovat minua Suosittelen lämpimästi Emman valmennusta kaikille, jotka haluavat esiintyä enemmän omana itsenään tästä eteenpäin ”
– Elisa Luomaranta, yrittäjä, Ellu Yellow

 

“Mukaansa tempaava sisältö, jossa toki paljon tuttua, erinomaisesti paketoituna.”
“Rento ja sympaattinen tunnelma”
“Emma Jäntin tapa esitellä asioita sai kiinnostuksen pysymään kokoajan kuuntelemisessa…ei voinut jättää sanaamaan kuuntelematta.”
“Emma Jäntti oli innostava, kannustava ja inpsiroiva.”
“Niin luonteva kun online vaan voi olla!”
“Olen itsekin tehnyt online vetoja, ja voin kokemuksesta sanoa, että se on todella haastavaa. Sä vedit tän uskomattoman hyvin ja mielenkiintoisesti, vaatii todellista taitoa, että pystyy tuohon!”
“Opin olemaan rohkeasti oma itseni esiintymisen suhteen eikä tarvitse miettiä muiden mielipiteitä.”
“Sain hyviä ajatuksia ja rohkaistuksia.”
“Emma Jäntti – innostava kouluttaja, voin suositella!”

-Palautteita yrittäjiltä, yrittäjäverkoston ONKS PAKKO valmennuksesta

”Osallistuin Emman vetämään Im Pro workshoppiin Tampereella ja ai että oli vapauttava kokemus! Emma loi taidokkaasti turvallisen tilan, jossa tuntui hyvältä heittäytyä tuntemattomaan ja ilmaista itseään vapaasti.
Osallistuin workshoppiin, koska kärsin esiintymisjännityksestä ja ihmisten edessä heittäytyminen pelottaa. Emman luoman turvallisen tilan ansiosta sain kehollisen kokemuksen siitä, että heittäytyminen ihmisten edessä ei olekaan niin vaarallista ja tilanne aina kantaa kun vain luottaa siihen. Vahva suositus Emman valmennuksille, jos vapautuminen peloista turvallisessa tilassa kiinnostaa.”
-Laura Ihatsu, yrittäjä

 

”Itsepä ehkä viimeisenä olisin uskonut, että lähtisin noin vain esiintymään yleisön edessä ihan täysillä… mutta, kiitos Emman innostavan juontajapreesenssin ja kannustavan tuen, löysin uskalluksen tehdä sen – jo kolmannen kerran tähän mennessä! Sitä tunnetta ei voi millään mitalla mitata mikä tulee kun voittaa sen pieni mitätön minä -tarinan päässä, kohtaa sen jännityksen ja pelon mitä ajatus esiintymisestä herättää ja uskaltaa astua näkyväksi ja kuuluvaksi omana ainutkertaisena itsenä. Sehän ei mitään helppoa ole… mutta oikea tuuppaus ja tuki oikeassa kohdassa auttaa saamaan ihmeen aikaiseksi. Emmalla on se taito hallussa ihan luonnostaan. Hän kun on niin aidosti itse läsnä, suurella sydämellään syleillen koko tilaa turvalliseksi ja kutsuvaksi kokemattomalle ja arallekin esiintyjälle. Emma antaa valokeilan loistaa sanoillaan ja eleillään juuri sopivalla tavalla, jotta jokainen esiintyjä kokee olonsa todella tervetulleeksi ja arvostetuksi lahjoineen ja keskeneräisyyksineen. Kiitos Emma aivan loistavasta työstäsi! Toivon, että mahdollisimman moni saisi kokea tätä ihanaa taikaa sekä yleisön puolella että sen edessä.”
-Will Tzu

 

”Koin että energiallasi ja olemuksellasi teit mikrofoniin tarttumisesta matalan kynnyksen jutun, sitä ikään kuin halusi leikkiin mukaan! Koin että illan juontajana olit yksi meistä, etkä joku etäinen ja erillinen hahmo. Oli helppo lähestyä laulamista vaikka jännitti koska osasit kannustaa laulamisen äärelle ilman suorituspaineita. Heittäytyvä, luonteva ja hauska illan juontaja siis. Se oli minun kokemus.” 
-Anne-Maria Puurunen, Musapäivän osallistuja

 

emmajäntti-ohjelmaa-juhliin-juontaja-näyttelijä-valmennus

”Emma on ihanan sosiaalinen ja avoin ihminen ja hänen kanssaan on helppo olla! En ite oo mikään sosiaalisin ihminen, mutta Emman kans tulee juttuun tosi helposti ja tuntuu kuin olisin tuntenut hänet jo syntymästä asti! Hän on avoin ja myös avoin ja kohtelias, että myös hyvä kuunteleen. Olen iloinen, että saan yksilövalmennusta häneltä. 10/10 suosittelen.”

-15 vuotias nuori, yksilövalmennettava

 

 


YKSILÖVALMENNUS

Yksilövalmennuksessa pureudutaan henkilökohtaisesti juuri Sinun ongelmakohtiisi, eli niihin asioihin, jotka aiheuttavat esiintymiskauhua tai kohtuuttomalta tuntuvaa jännittämistä.

ONE-TO-ONE tapaamisessa käydään läpi tilannettasi ja tunnistetaan aluksi niitä tekijöitä, jotka jännitystä aiheuttavat. Tapaamisen perusteella saat itsenäisesti suoritettavan tehtävän tai tehtäviä.

Toisessa tapaamisessa katsotaan onko tehtävien toteuttamisesta ollut apua, miten mahdollinen esiintymistilanne on sujunut ja onko noussut uusia tuntemuksia, jotka kaipaavat tarkastelua.

Valmennus voi keskittyä myös esiintymistekniikkojen opettelemiseen luottamuksellisesti kahden kesken.

Parhaiten pääset hyötymään valmennuksesta, mikäli tiedät Sinulla olevan lähitulevaisuudessa oikea esiintymistilanne, jolloin päästään parhaiten kiinni ”ongelman” ytimeen ja myös voidaan seurata valmennuksen vaikuttavuutta.

Yksilövalmennus toteutetaan etänä tai lähitoteutuksena Pirkanmaan alueella.