Mentaalivalmennusta ja ohjelmaa tapahtumaan

Soluttautuja

on elämyksellinen ohjelmanumero, josta puhutaan ja pitkään! Se jättää muistijäljen parhaassa tapauksessa koko lopun elämän ajaksi. 

Soluttautuja voi ilmestyä esimerkiksi yrityksen pikkujoulu tapahtumaan tai syntymäpäiville yrityksen uutena työntekijänä taikka juhlasankarin vanhana tai täysin uutena ystävänä.

Soluttautuja on olevinaan tuiki tavallinen tapahtuman osallistuja – jota hän ei tietystikään todellisuudessa ole. Soluttautuja hämmentää paikkaa mitä omituisemmilla jutuillaan.

Kyseessä voi olla esimerksi hahmo, joka ilmoittaa tulevansa yrityksen uudeksi johtajaksi heti kun vanha on saatu syrjäytettyä alta. Hänellä voi olla mitä omituisempia tietoja hallussaan, joilla hän tietysti kouluttaa kaikkia firman työntekijöitä, jotta ”homma saadaan ruotuun”. 

Hahmo räätälöidään tilaisuuden luonteeseen sopivaksi. 

Ohjelmaan voidaan yhdistää myös noin 15min mittainen stand up veto, jolla saadaan tapahtuman osallistujat entistäkin paremmin osaksi ohjelmaa.

Kesto 1,5h-2,5h

 

stand up komedia
pikkujoulu ohjelma

”Emma oli yrityksemme tilaisuudessa esiintymässä ”uutena työkaverina”. Hänet oli palkattu esittämään tiimissä aloittavaa uutta työkaveria, joka tuli meitä jo etukäteen tilaisuuteemme moikkaamaan. Kokonaisuuden suunnittelu meni sujuvasti ja Emma sai helposti kiinni toiveistamme. Tapahtumapäivänä kaikki sujui paremmin kuin hyvin; Emma oli sisäistänyt briiffin erinomaisesti ja veti 1,5 tunnin mittaisen roolinsa todella uskottavasti ja oikealla tavalla hämmennystä herättävästi. Loppuun sovittu 15 min stand-up, joka sekin ylitti odotuksemme. Kokonaisuus toimi loistavasti ja moni innostuikin paljastuksen jälkeen kehumaan sekä Emmaa että ohjelmanumeroa. Yhteistyö Emman kanssa sujui muutenkin erittäin mukavasti ja sujuvasti – Emmalla on myös uskomaton pokka ja hän pysyi roolissaan mitä uskomattomammissa tilanteissa.”
-Yksityinen yritys

”Mä en käsitä miten sulla voi pitää pokka noin hyvin!”
-Tapahtuman osallistuja

”Mä ajattelin, että onko tämä Kummelista, mutta totesin, että ei kyllä se on ihan tosissaan.”
-Yrittäjäjuhlan osallistuja

huumoriohjelmaa

Pikkujoulu ohjelma ohjelmaa juhliin ohjelmaa aikuisten juhliin huumori ohjelmaa juhliin ohjelmanumero juhliin tilaa esiintyjä esiintyjä juhliin yritysvalmennus esiintymisjännitys pikkujouluohjelmaa tampere ohjelmaa pikkujouluihin