Mentaalivalmennusta ja ohjelmaa tapahtumaan

Sekoilevatarjoilija on tilannekomiikkaa parhaimmillaan!

Kyseessä on elämyksellinen ohjelmanumero, josta puhutaan ja pitkään – parhaimmillaan se jättää muistijäljen koko lopun elämäksi!

Sekoileva tarjoilija on loistava jäänrikkoja, joka tuo tapahtuman osallistujat yhteen ja saa heidän puhumaan keskenään.

Tarjoilija hämmästyttää juhlavieraita hilpeällä olemuksellaan, omituisilla jutuillaan ja epäsopivalla käytöksellään. Ohjelmanumero perustuu sanalliseen tilannekomiikkaan ja elää aina tilaisuuden osallistujien mukana. Millainen yleisö, sellainen show!

Vaikka ”oma piilopullo” onkin usein mukana hän ei varsinaisesti esitä humalaista. Käytös on kuitenkin sen verran vapaamielistä, että usein osallistujat tuumaavat, että henkilön on pakko olla kännissä.

Sekoileva tarjoilija soluttautuu

muiden tarjoilijoiden joukkoon tai pienemmissä tilaisuuksissa, jopa ainoaksi tarjoilijaksi. Hahmo on alkuun melko ”normaali”, jotta juhlaväelle luodaan aito vaikutelma tilanteesta. Kuitenkin jo alusta pitäen, mukana voi olla ylikorostunutta hilpeyttä tai muuta hiukan normaalista poikkeavaa – vielä tässä kohtaa melko pienieleistä toimintaa. Tilaisuuden aikana toiminta kasvaa aina vaan omituisemmaksi ja lopulta se ”räjähtää käsiin”, jolloin on loppuspektaakkelin, eli paljastuksen aika.


Loppuspektaakkelista

on mahdollistaa rakentaa myös pidempi noin 15minuutin mittainen vuorovaikutteinen stand up show, jossa nostetaan tapahtuman aikana sattuneita kommelluksia esiin. Näin tapahtuman osallistujat pääsevät hauskalla tavalla entistäkin paremmin osaksi ohjelmaa. Tässä kohtaa on hyvä huomioida esimerkiksi firman toimitusjohtajaa tai juuri eläkkeelle jäämässä olevaa työntekijää.

Ohjelma toimii aina hyvän maun rajoissa. Kyseessä on ennen kaikkea hyvänmielen hauska ja elämyksellinen huumoriohjelma.
Ohjelma on todella pidetty ja asiakaspalaute on 100% positiivista! 


Myös lukuisten eri ravintoloiden henkilökunta, on nauttinut ohjelmasta ja siinä mukana olemisesta täysin rinnoin.

Ohjelma toimii hyvin myös englanniksi.

Kun tilaisuuteen kaivataan jotain erilaista ja takuulla mieleenpainuvaa, on sekoileva tarjoilija loistava valinta!

Ohjelmanumerosta ei pääse nauttimaan vain hetkeksi, vaan siitä puhutaan pitkään juhlien jälkeenkin.

Ennen tilaisuutta on hyvä sopia etätapaaminen, jossa käydään tapahtuman kulku läpi kanssasi. Lisäksi Jemma’s productions käy ohjelman kulun läpi tilaisuuden pitopalvelun järjestävän yrityksen kanssa.

Ohjelmanumeron kesto on tyypillisesti 1,5-2,5h tilaisuuden luonteesta riippuen.tarjoilija

Tunnustus ja suositus! Valtakunnallisten neurokirurgian opintopäivien iltajuhlissa on aina jotain ohjelmaa. Oulun iltajuhlia muotoillessamme löysimme Jemma’s productions yrityksen, ja sopimus tehtiin Kiitos ”Hulda ja Pentti”! Lunastitte odotuksemme 10/10, ja veditte meille aivan hulvattoman suorituksen! Iltajuhlasta puhuttiin vielä perjantainakin, ja ehkäpä työpaikoilla vielä pitkään!
Lämmin kiitos myös Radisson Blu Hotel Oulu, kun olitte mukana ohjelmanumerossa! Kuvassa neurokirurgian ylilääkärimme professori Mikael von und zu Fraunbergsuoriutuu täydellisesti viimeisestä ”roustauksesta”.
Lämmin kiitos ja iso suositus tälle kaksikolle ohjelmanumeron sujuvasta suunnittelusta ja suurenmoisesta suorituksesta!”

– Tarja Törmälehto, OYS Neurokeskus

Tykkäsin kovin siitä, että paneuduit keikkaan ajoissa, kysyit tyylitarkennoksia jne., jotka on tosi tärkeitä juttuja yritystapahtumissa.”

– Tapahtumantekijät Oy, yrityksen pikkujoulut

Emma Jäntti esiintyi 60-v syntymäpäivillämme sekoilevan tarjoilijan teemalla ja ohjelmanumero oli todellakin onnistunut. Vieraamme antoivat myös paljon positiivista palautetta. Suurin osa näki sekoilevan tarjoilijan ensimmäistä kertaa ja kokonaisuus toimi hyvin myös yhteistyössä tilaisuuden järjestäneen ravintolan kanssa. Ravintolan palaute esityksestä oli myös erittäin positiivinen. Voimme lämpimästi suositella Emmaa kaikenlaisia juhlia piristämään.” 

– Nimetön yksityishenkilö, 60v synttärit

Kreisi tarjoilija oli mainio kevennys juhlaamme. Toisia tarjoilijan merkilliset puuhat ja puheet vähän närkästyttivät, toisia toilailut pelkästään huvittivat. Paljastuksen jälkeen kaikilla oli hauskaa, mutta erityisesti niillä närkästyneillä tuntui olevan hupia, koska tunnetila vaihtui äärilaidasta toiseen.”
– Tiina Roikonen, hääjuhlat

Siis se oli aivan uskommattoman upee! Vieraat oli ihan ällikällä lyötyjä. Tää on jo nyt aiheuttanut paljon positiivista ja hulvatonta keskustelua. Tästä tullaan puhumaan ja pitkään!”
– Sulhanen, hääjuhlat

tarjoilijat

Sekoilevat tarjolijat

Suurempiin tilaisuuksiin, on hyvä valita kaksi tarjoilijaa. Näin yhä useampi juhlasankari pääsee nauttimaan tarjoilijoiden hämmentävistä edesottamuksista. Hahmot täydentävät mukavasti toisiaan eri tyyppisillä hahmoillaan ja loppushow luonnollisesti toimii kirsikkana kakun päällä! 

 

 

huumoriohjelma, elämys, pikkujoulut, pikkujoulu, yritysjuhla, synttärit, standup, elämyspalvelu, komedia, tapahtuma, ohjelmaa tapahtumaan, Tampere

pikkujoulut

pikkujoulu ohjelmaa

pikkujoulu ohjelmaa aikuisille

ohjelmaa juhliin

ohjelmaa aikuisten juhliin

huumori ohjelmaa juhliin

ohjelmanumero juhliin

hyvä juontaja

 

tilaa esiintyjä

esiintyjä juhliin

 

yritysvalmennus

esiintymisjännitys

 

pikkujouluohjelmaa tampere

ohjelmaa pikkujouluihin