Mentaalivalmennusta ja ohjelmaa tapahtumaan

Haluatko antaa tapahtumastasi ammattitaitoisen ja viimeistellyt vaikutelman? Silloin kannattaa ottaa ammattijuontaja avuksi.

Juontaja toimii tapahtuman tai tilaisuuden seremoniamestarina, tunnelman nostattajana, kasvona ja selkärankana. Hän on henkilö, joka työskentelee tuotannon sekä yleisön välissä vieden yleisölle tärkeät viestit perille selkeästi ja ymmärrettävästi luoden samalla tapahtumaan haluttua tunnelmaa. Koulutettu ammattilainen tietää kuinka ottaa yleisö haltuun. Viestinnän ammattilaisena juontaja myös tietää kuinka rakentaa asianmukaiset juontotekstit ja kuinka ilmaista informaatio siten, että se välittyy yleisölle parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvä juontaja on sellainen, johon tapahtuman järjestäjä voi luottaa ja tukeutua. Koulutetun ammattilaisen käyttäminen helpottaa siis myös omaa työtaakkaasi.

Emma Jäntti on juontamisen ja fasilitoimisen ammattilainen, joka hoitaa tilaisuuden kuin tilaisuuden ammattitaidolla ja energisellä otteella.

Hän hallitsee erinomaisesti niin pienet kuin suuretkin yleisöt ja on kuin kala vedessä äkillisestikin muuttuvissa tilanteissa. Juontajana Emma on energinen ja valoisa. Hän on saanut erityisen paljon hyvää palautetta tummasta äänestään, jota on kuvailtu vakuuttavaksi ja miellyttäväksi kuunnella. Palautetta on tullut myös Emman innostavasta ja miellyttävästä energiasta, jolla hän luo tapahtumaan lämmintä ja tunnelmaa.

Emma toimii tapahtumassa tuottajan tukena ja tapahtuman selkärankana. Hän on kokenut muiden yritysten ja brändien edustaja, joten voit huoletta luottaa siihen, että hän toimii tilaisuudessa, sekä tilaisuuden ennakkomarkkinoinnissa sinun eduksesi!


Ammattimaista fasilitaattoria on puolestaan hyvä hyödyntää keskustelutilaisuuksissa, jossa on tärkeää, että kaikki osallistujat tulevat kuulluksi.

 

Emma on erikoistunut ihmisten kohtaamiseen: hän luo tapahtumaan tunnelman, jossa jokainen osallistuja voi tuntea olevansa tervetullut. Emman supervoimia on yhteisöllisyyden ja turvallisen tilan luominen tapahtumaan. Tämä on eduksi esimerkiksi tilaisuuksissa, jossa halutaan saada yleisö osallistumaan. 

Emma on myös erittäin kokenut myynnillisten tapahtumien juontaja, ja useiden eri tahojen edustaja. Hän tietää millaisilla keinoilla nostetaan puhuja, esiintyjä tai edustettava tuote parrasvaloihin.

Kaikkein eniten Emma on omimmillaan tapahtumissa, jossa saa heittäytyä satasella ja nostattaa fiilistä! Emma on kuitenkin juontanut myös lempeitä kirkkokonsertteja ja gaaloja, jossa hän on puolestaan keskittynyt luomaan lämmintä ja turvallista tunnelmaa.

Emmalla on kokemusta mm. avoimista yleisötapahtumista, yksityistilaisuuksista, kauppakeskustapahtumista, gaaloista,  keskustelujen- ja work shoppien fasilitoinnista, kirkkokonserteista, Open mic -tapahtumista, karaoken sekä erilaisten pelien vetämisestä, radiosta, TV:stä kuin virtuaalisista stream tapahtumistakin. Hän tietää kuinka saada luotua yleisölle viihtyisä  tunnelma, vaikka se tapahtuisikin virtuaalisia viestimiä hyödyntäen. Juonnettuja tilaisuuksia tällä naisella on takanaan toista tuhatta!

Viestinnän ammattilaisena Emma osaa muotoilla juontotekteistä sellaiset, jotka luovat positiivisia mielikuvia Sinun yrityksestäsi, brändistäsi tai tuotteestasi. 

Hän markkinoi tapahtumaanne myös omissa some -kanavissaan. Emmasta saa tarvittaessa apua tuotantoon ja markkinointiin juontajan työn lisäksi.

juontaja_työyhteisövalmennus-mentaalivalmentaja
”Emma on mukaansa tempaava, innostava ja pidetty juontaja. Hänellä on vakuuttava ääni ja ammattimaisen rento ote. Myös tapahtumien koordinoiminen sujuu luontevasti ja oma-aloitteisesti. Heittäytymiskyky on myös loistavaa! Jos haluaa tapahtumaansa ammattilaisen, joka innostaa asiakkaita niin Emma on varma valinta.” 
-Carolina Santana, VeraVia
 
”Koin että energiallasi ja olemuksellasi teit mikrofoniin tarttumisesta matalan kynnyksen jutun, sitä ikään kuin halusi leikkiin mukaan! Koin että illan juontajana olit yksi meistä, etkä joku etäinen ja erillinen hahmo. Oli helppo lähestyä laulamista vaikka jännitti koska osasit kannustaa laulamisen äärelle ilman suorituspaineita. Heittäytyvä, luonteva ja hauska illan juontaja siis. Se oli minun kokemus.”
– Anne-Maria Puurunen, Musapäivän osallistuja

 

”Emmalla on upea kyky rohkaista ihmisiä kokeilemaan itselleen uusia asioita ja toteuttamaan itseään. Hän tekee sen tavalla, josta välittyy aito halu, innostus sekä vilpitön myötäeläminen. Emma todella elää mukana ja saa tuntemaan, että jokaisen lahja on tervetullut!”
-Tapahtuman osallistuja

”Emma on ammattitaitoinen, monipuolinen ja mukaansatempaava juontaja, joka hyppää vaikka vauhdissa mukaan tuotantoon, kuin tuotantoon. Emman kanssa työnteko on sujuvaa ja helppoa.”
-Iida Salonen, Keravan kaupungin kulttuurituottaja


”Kiitos Emmalle joka tekee juontajan työtä todella ammattimaisesti, ja samaan aikaan täydellä sydämellä.”
-Musapäivä -tapahtuman tuottaja

lasten juontaja

Lasten tapahtumien juontaminen vaatii täysin omanlaista osaamista: lapset rakastavat hassuttelua ja hupsuttelua! 

Juontaja Emma Jäntti on kokenut esiintyjä ja näyttelijä taustansa ansiosta hän heittäytyy helposti lasten juontajan saappaisiin. Emma on esiintynyt yhdessä mm. Tauno-Tasuri nimisen keppihevosen kanssa, jossa Emma on hyödyntänyt niin improvisaatio- kuin ääninäyttelijänkin osaamistaan.

Emma Jäntti & Kristoffer Ignatius

Emma toimii juontajana yhdessä myös Kristoffer Ignatiuksen kanssa. Kristoffer on tullut tunnetuksi vuosien varrella mm. Jyrki ohjelmasta, Big Brother Extrasta, Radio Novan radioaalloilta ja Sub TV:n kanava äänenä. Nykyisellään Krisua on nähty Inez TV:llä ja kuultu Lahden Radio Voimalla. Kristoffer on kokenut tapahtumajuontaja ja myös someguru.

On tärkeää, että yleisö voi samaistua helposti juontajaan. Siksi voi toisinaan olla kiva, että juontajia on kaksi: nainen ja mies yhdessä. Yhdessä syntyy myöskin hassuimmat jutut, ja sitähän lapset RAKASTAA!

Emma ja Krisu juontavat yhdessä tapahtumat laidasta laitaan ja erityisen hyvin tämä kaksikko heittäytyy lasten tapahtumien juontajapariksi.

Heidät on nähty yhdessä CoronaCabaree virtuaalitapahtuman juontajaparina, jossa he juonsivat yhdessä viisi koko perheen ja viisi lastenohjelmien jaksoa. 

Kristoffer Ignatius