Mentaalivalmennusta ja ohjelmaa tapahtumaan

Jemman Innovaatiopaja

Yrityksen työntekijät ovat yleensä hyvin sisällä yrityksen perustoiminnassa. Heistä jokaisella on varmasti erilaisia näkemyksiä siitä, millä tavoin yrityksen toimintaa olisi hyvä kehittää. Keneltä löytyykään taskustaan se kirkkain timantti, jolla yrityksen toiminta voidaan saada täysin uusille urille? Entäpä jos yrityksen kaikkein hiljaisimmalla työntekijällä onkin takataskussaan ne kultaisimmat ideat? 

Ideoimisen esteenä on useimmiten pelko torjutuksi tulemisesta. Pelko siitä, että tulee nolatuksi, jos oma idea onkin huono. Mitäpä jos näitä pelkoja vähän purettaisiinkin?

Jemman innovaatipajan tavoitteena on tarjota luovia menetelmiä yrityksen kehityskohteiden avuksi. 

Valmennuksen kesto on n.1,5h ja sisältää lyhyen luento-osuuden, jossa sanallistetaan luomisen esteitä, jonka lisäksi käytetään apuna fyysisiä harjoitteita, joiden tavoitteena on auttaa mieltä vapautumaan ja irroittautumaan tuomitsevasta sisäisestä kriitikosta. Valmentavien hajoitusten perään ryhmä pääsee jatkamaan yrityksen omien kehityskohteiden parissa itsenäisesti tai fasilitaattorin opastuksella. 

Fasilitaattorin voit ostaa lisäpalveluna, jolloin Emma vetää koko päivän ohjelman alusta loppuun saakka.

 

 

Emma Jäntti, Jemma’s productions on ikuinen idealisti, innostava valmentaja, kulttuurituottaja ja esiintymisen moniammattilainen, joka on erikoistunut ihmisyyteen sen monimuotoisuudessaan.

Emma on toiminut yritysmaailman sektorilla vuodesta 2011 alkaen. Emman supervoimia on yhteisöllisyyden tunteen ja turvallisuuden tunteen luominen. Hän käyttää työskentelyssään taideterapeuttista lähestymiskulmaa, ja auttaa ihmisiä löytämään itsestään oman potenttiaalinsa useiden erilaisten metodien avulla. 

Emman valmennukset ovat suunnattu pienryhmille. Kaikissa pienryhmä kokoontumisissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. 

juontaja_työyhteisövalmennus-mentaalivalmentaja-työpaja

“En tavallisesti tykkää yhtään tämmöisistä harjoituksista, mutta nyt unohdin ihan kokonaan, mitä oon tekemässä. Oli todella helppoa antautua mukaan. Mieli oli huomattavasti avoimempi uusien ideoiden pohtimiseen harjoitusten jälkeen.”
-Yrityksen kehityspäivien osallistuja

 

”Emman avoimessa, iloisessa ja energisessä johdatuksessa tuntui helpolta ja turvalliselta tehdä hauskoja ja mukaansatempaavia harjoituksia! Taattua naurua, energistä menoa ja vapautumista. Suuri suositus! ”
– Magdalena, ensimmäistä kertaa improssa

emmajäntti-ohjelmaa-juhliin-juontaja-näyttelijä-valmennus