Mentaalivalmennusta ja ohjelmaa tapahtumaan

Konsultaatiota esiintymiseen

Oletko valmistautumassa juontokeikalle tai menossa puhujaksi tilaisuuteen? Pohditko millaisia asioita olisi syytä ottaa huomioon tilaisuuteen valmistautuessa? Tai toimitko mahdollisesti tapahtuman tuottajana, jonka pitäisi tietää millaisia asioita huomioida juontajaa ajatellen?

Oletko huomannut, että ihmiset tekevät usein oletuksia siitä, mitä kysyjä tietää valmiiksi? Ihminen ikään kuin unohtaa sen, että ne asiat jotka itse tietää, ei ole itsestään selviä tietoja toiselle. Kulttuurissamme vallitsee ikävänä piirteenä usein toisten vähättely. “No etkö sä mua nyt tota tiedä?” On kuitenkin tärkeä muistaa, että kukaan ei osaa mitään ilman kokemusta. Jostain täytyy aloittaa!

Kun käytät Emmaa konsulttina kanssasi käydään tarpeen mukaan läpi asiat aina ruohonjuuresta lähtien. Ei siis oletuksia tai vähättelyä! Emman tehtävä on aidosti auttaa Sinua siten, että tunnet olosi varmaksi ja hyväksi konsultaation jälkeen. Voit luottaa siihen, että olet hyväksytty juuri sellaisena kuin olet ja konsultaatiotilanne on täysin luottamuksellinen.

Emma Jäntti on kouluttanut juontajia, promoottoreita, tuottajia, johtanut projekteja, konsultoinut tuottajia tapahtuman informaativissa asioissa yms. Emma ei pelkää heittäytymistä, sillä on erikoistunut ihmispsykologiaan ja käyttää paljon apuna erilaisia psykologisia kikkoja helpottamaan tai jopa kokonaan poistamaan kaiken turhan esiintymisjännityksen. Hän on rohkaissut lukuisia ihmisiä ja madaltanut heidän kynnystään tarttua mikrofoniin tai lähestymään ihmisiä esimerkiksi myynti-/markkinointitilanteissa.

Esiintymisvalmiuksien lisäksi Emmalla on paljon kokemusta mm. markkinoinnin, myynnin ja tapahtumatuotannon eri osa-alueista, itsensä johtamisesta, henkisestä kasvusta ja -hyvinvoinnista, psykologiasta jne. Yrittäjänä hän on toiminut vuodesta 2011 alkaen.

 Mitä saat?
Saat vinkkejä, neuvoja ja henkistä tukea tilaisuuteen valmistautumiseen, jonka avulla helpotat omaa jännitystäsi ja turhaa stressin määrää. Tämä puolestaan tekee tilaisuudesta entistä miellyttävämmän kokemuksen. Pohtimalla asioita ennakkoon kokeneen ammattilaisen kanssa voit välttyä myös turhilta ”mokilta” tai kuinka selvitä tilanteista, joissa kämmi käy! Saat myös hyviä vinkkejä siihen, miten varmistat, että tulet kutsutuksi puhujaksi myös uudelleen.

Varaa aika
Voit varata Emmalta ajan konsultaatioon, jossa käydään läpi asiat jotka sinua mietityttää, huolestuttaa tai jopa pelottaa. Saat tukea valmistautumiseen Sinun tilanteesi ja tarpeidesi mukaan.

Varaa aika konsultaatioon sähköpostilla. Kerro sähköpostissa asiat, joihin erityisesti kaipaat neuvoja, jonka pohjalta varataan aika etänä tapahtumaan konsultaatioon. 

juontaja_työyhteisövalmennus-mentaalivalmentaja-työpaja
emmajäntti-ohjelmaa-juhliin-juontaja-näyttelijä-valmennus

“Sparrailtiin yhdessä Emman kanssa kauppakeskustapahtumien yhteydessä tapahtuvia juontoja, tilaisuuden tuotannon näkökulmasta. Sain Emmalta konkreettisia esimerkkejä juontojen sisällöstä ja asioista, joilla niitä pystytään  elävöittämään sekä tietoa siitä, millaista ja missä muodossa materiaalia tulisi juontajaa varten kerätä etukäteen. Koin yhteisen sparraushetken hyödyllisenä ja informatiivisena.” 
-Tapahtumatuottaja

 

”Emmalla on upea kyky rohkaista ihmisiä kokeilemaan itselleen uusia asioita ja toteuttamaan itseään. Hän tekee sen tavalla, josta välittyy aito halu, innostus sekä vilpitön myötäeläminen. Emma todella elää mukana ja saa tuntemaan, että jokaisen lahja on tervetullut!”
-Tapahtuman osallistuja

 

”Itse koin, että Emma kertoo asioista niin jämptisti, hyvin kiteytetysti ja selkeämmin kuin kukaan koskaan ennen, että ymmärsin erittäin hyvin mistä hän puhuu. Sain lisää tietoa ja löysin henkilön, joka varmasti osaa antaa neuvoja kun niitä tarvitsee. Korvaamattoman tärkeää ja samalla myös hyvin mukavaa saada oppia uutta. Emmalla on vahva ja aito, hyvin jäsennelty tapa kertoa asioista. Hänestä välittyy myös tunne, että hän oikeasti haluaa olla avuksi ja tietää oikeasti mistä puhuu. Hän on helposti lähestyttävä ja minulle jäi tunne, että häneltä oli helppo kysyä apua tai neuvoja joita tarvitsin. Kiitos!”
-Yksityisyrittäjä

 

”Sain Emmalta neuvoja yrityksen perustamiseen liittyen. Hän ymmärsi polveilevat ja asiaa hahmottelevat kysymykseni ja onnistui todella vaikuttavasti poimimaan kysymysteni ytimet ja tiivistämään vastaukset juuri niihin, ilman ohi puhumista. Näkymäni kysymistäni asioista tarkentui ja selkeni. Koin että hän kuuli ja ymmärsi minut. Lisäksi sain vielä muutaman lisävinkin, jotka laajensivat näkemystäni ja toivat lisäkeinoja käyttööni.”
-Yksityisyrittäjä

 

”Koin että energiallasi ja olemuksellasi teit mikrofoniin tarttumisesta matalan kynnyksen jutun, sitä ikään kuin halusi leikkiin mukaan! Koin että illan juontajana olit yksi meistä, etkä joku etäinen ja erillinen hahmo. Oli helppo lähestyä laulamista vaikka jännitti koska osasit kannustaa laulamisen äärelle ilman suorituspaineita. Heittäytyvä, luonteva ja hauska illan juontaja siis. Se oli minun kokemus.” 
-Anne-Maria Puurunen, Musapäivän osallistuja